Ernesto Valverde: “Volem aconseguir el títol a Riazor”

Ernesto Valverde: “Volem aconseguir el títol a Riazor”

El tècnic blaugrana ha destacat que el gran objectiu dels barcelonistes és certificar el campionat domèstic, un objectiu pel qual “s’ha treballat durant tota la temporada”, i “queda un pas”

Ernesto Valverde s’ha mostrat il·lusionat en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge contra el Deportivo (20.45 hores). El duel pot donar al Barça la 25a Lliga de la història, i per aquest motiu el tècnic barcelonista s’ha mostrat amb ganes d’intentar aconseguir el títol: “Tenim molta il·lusió per aconseguir la Lliga aquest diumenge. Quan ho aconsegueixes suposo que sembla fàcil, però al darrere hi ha moments molts complicats”.

El tècnic culer també s’ha desfet en elogis cap a Andrés Iniesta: “És un jugador d’unes característiques que costa pensar que algú pugui fer quelcom semblant. Perdre un jugador d’aquest nivell t’obliga a buscar equilibris a l’equip”. Alhora, el preparador blaugrana ha assegurat que el ‘8’ blaugrana “es mereix tots els reconeixements”.

Preguntat pel futbol base blaugrana, Ernesto Valverde ha afirmat: “Hi ha bons jugadors, però s’ha d’esperar, perquè a la llarga es veurà aquesta qualitat. A més, són els futbolistes que es veuen més reflectits en l’equip”. Finalment, Valverde ha valorat la seva etapa al Barça fins ara: “En el futbol t’estàs posant a prova permanentment, i en el cas de l’entrenador, encara més. Està sent una experiència extraordinària”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut