Tots els gols d’Iniesta amb el Barça

Tots els gols d’Iniesta amb el Barça

El capità blaugrana ha anotat un total de 57 gols amb el conjunt blaugrana en les 16 temporades que ha disputat al primer equip

Andrés Iniesta és un símbol de la història blaugrana. El capità culer ha disputat un total de 669 partits amb el FC Barcelona en un total de 16 temporades, i és el segon jugador amb més partits a la història del Club, només superat per Xavi Hernández (767 partits). Des que va debutar amb el primer equip el 2002 el migcampista manxec ha anotat 57 gols. Les temporades 2006/07 i 2010/11 són les més golejadores de la seva carrera, amb 9 dianes en cadascuna.

Tot i no ser la seva principal funció, el capità barcelonista acumula 15 temporades consecutives marcant –com a mínim– un gol amb el Barça. Els gols del ‘8’ culer es desglossen de la manera següent: 35 a la Lliga, 11 a la Champions, 10 a la Copa del Rei i un a la Supercopa d’Espanya.

Entre aquestes 57 dianes, destaca el gol a Stamford Bridge contra el Chelsea a les semifinals de la Lliga de Campions del 2009, tres contra el Reial Madrid (dos d’ells al Santiago Bernabéu) o el seu últim gol a la final de Copa del Rei d’aquesta temporada. Vols tornar a veure’ls tots? No et perdis el vídeo següent!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut