Primers tocs sobre la gespa del Camp Nou

Primers tocs sobre la gespa del Camp Nou

El nou fitxatge culer ha estat presentat oficialment sobre el terreny de joc blaugrana davant de 7.436 aficionats i amb una gran expectació, amb fins a 73 mitjans de comunicació

Philippe Coutinho ja s'ha presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona. El brasiler ha trepitjat la gespa de l'Estadi vestit amb l'equipació blaugrana i davant de 7.436 aficionats culers que s'han apropat al Camp Nou a donar-li la benvinguda. L'arribada de Coutinho ha provocat una gran expectació, i és que fins a 101 mitjans de comunicació -43 d'internacionals- s'han acreditat per presenciar la presentació oficial del nou crac barcelonista.

El brasiler ha realitzat uns tocs de pilota amb cura, tenint en compte la seva baixa mèdica per una lesió evolutiva al recte anterior de la cuixa dreta. A més, Coutinho també ha participat en un rondo amb vuit joves jugadors de l'FCBEscola, i se li ha fet entrega del seu nou vehicle Audi. El nou fitxatge culer ha comentat: "Estic molt feliç, molt content per les mostres d'afecte dels aficionats. És un somni fet realitat i espero respondre sobre el camp a totes les expectatives". Abans d'abandonar la gespa, el crac ha atès diversos fans amb els quals s'ha fet fotografies.

Abans, la firma oficial a l'Avantllotja Presidencial

Abans de trepitjar la gespa, però, Coutinho ha realitzat l'acte oficial de la firma a l'Avantllotja Presidencial del Camp Nou, juntament amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. El crac brasiler, que diumenge ja va gaudir del seu primer dia a la ciutat, ha signat el seu contracte com a nou jugador blaugrana aquest dilluns, que el vincula amb l'entitat blaugrana fins al 2023.

El president barcelonista ha explicat: "Ens fa molta il·lusió a tots els culers presentar Philippe Coutinho. Des de l'estiu passat hem intentat que vingui a jugar amb nosaltres. No ha estat gens fàcil i han estat mesos de treball, però ell tenia moltes ganes de venir aquí. Les seves ganes, esforç i paciència han estat determinants per venir aquí". A més, ha afegit: "És una de les estrelles del món del futbol, conegut per tots la seva qualitat i trajectòria professional". Finalment, Bartomeu també ha volgut agrair al Liverpool, assegurant que "finalment ens hem entès i hem pogut arribar a un acord".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut