Ousmane Dembélé ja és a Barcelona

Ousmane Dembélé ja és a Barcelona

El darrer fitxatge blaugrana ja s’ha fet la primera fotografia oficial amb l’escut com a nou futbolista del primer equip

Ousmane Dembélé ja és a Barcelona. L’extrem francès ha aterrat a l’Aeroport de Barcelona-El Prat al voltant de les 17.30 hores i s’ha desplaçat fins al Camp Nou, on s’ha fet la seva primera instantània amb l’escut a les oficines de l’Estadi. Dembélé també ha aprofitat la jornada per visitar per primera vegada les instal·lacions del Camp Nou i familiaritzar-se amb la seva nova casa.

L’activitat al voltant del nou futbolista blaugrana no s’atura, i demà es presentarà oficialment com a integrant del primer equip. El jugador signarà el seu contracte a les 12.30 hores a l’Avantllotja Presidencial, i es presentarà oficialment a les 13.00 hores a l’Auditori 1899.

A les 13.45 hores es produirà l’habitual sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou, que serà oberta al públic (amb aforament limitat). Per a aquest esdeveniment, les portes del Camp Nou s’obriran a les 12.30 hores. I, finalment, a les 14.30 hores el jugador compareixerà en roda de premsa, de nou a l’Auditori 1899.

Tota la presentació de Dembélé es podrà seguir a través de Barça TV, així com també al web oficial del Club (www.fcbarcelona.cat) i a BarçaVIDEO

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut