Dembélé debuta al Camp Nou amb assistència de gol

Dembélé debuta al Camp Nou amb assistència de gol

El nou fitxatge del FC Barcelona ha disputat el seu primer partit com a blaugrana, i a més ha fet l'assistència a Luis Suárez en el darrer gol del triomf davant l'Espanyol per 5-0

Gran debut d’Ousmane Dembélé al Camp Nou. El nou fitxatge blaugrana ha disputat els seus primers minuts amb la samarreta del FC Barcelona i ho ha fet davant la seva nova afició. A més, fent una assistència de gol, la qual ha servit per tancar la golejada en el derbi davant l’Espanyol (5-0). El francès ha rebut una bona passada a l’espai i ha fet l'assistència a Luis Suárez, que ha anotat el cinquè en el darrer minut del partit.

El nou ‘11’ culer ha disputat un total de 22 minuts sobre la gespa de l’Estadi, quan ha entrat en el minut 68 substituint Deulofeu. A part de l’assistència de gol, Dembélé també ha fet cinc bones passades i onze tocs, i ha forçat la targeta groga del blanc-i-blau Aaron.

El francès ha destacat, després del matx: “Messi ha fet un gran partit, ha estat una sensació magnífica jugar amb ell. No oblidaré mai la sensació de jugar en un estadi com el Camp Nou”.  A més, ha afegit que “debutar amb aquesta assistència de gol em fa especialment feliç”.  

Cal recordar que Dembélé va ser el tercer màxim assistent de les principals lligues europees la darrera temporada, amb un total 20 assistències en totes les competicions. Sens dubte, un especialista en la darrera passada, tal com ha deixat clar amb la seva carta de presentació davant l’afició del Camp Nou. Primer partit, i primera assistència de gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut