Messi iguala Müller com a màxim golejador de les principals Lligues Europees amb un sol equip

Messi iguala Müller com a màxim golejador de les principals Lligues Europees amb un sol equip

Amb el gol davant el Vila-real, l’astre argentí ha igualat el rècord del davanter alemany del Bayern de Munic i ja suma 525 gols amb el FC Barcelona, una xifra històrica d'un jugador de llegenda

Leo Messi ha igualat aquest diumenge davant el Vila-real (0-2) el llegendari jugador Gerd Müller. El davanter alemany va aconseguir 525 gols entre el 1965 i el 1979, mentre  que l’astre argentí del FC Barcelona ha arribat a aquesta mateixa excepcional xifra 13 anys després del seu debut amb el primer equip, entre 2004 i 2017 i amb un total de 606 partits.

Des que Messi va debutar oficialment amb el conjunt blaugrana el 16 d’octubre del 2004, el seu registre anotador ha trencat, i continuarà trencant, rècords establerts fa dècades al món del futbol. De fet, no és la primera vegada que l’argentí supera un registre establert pel mític golejador teutó. Ja l’any 2012 Messi va assolir el rècord de gols aconseguits en un any natural amb 91, superant precisament Müller, que el mantenia des de feia més de 40 anys amb 81 gols.

Després d'igualar Müller, Messi entra al podi dels jugadors que més gols han aconseguit durant la seva carrera als principals clubs mundials. Josef Bican, amb 534 dianes, i l’estrella brasilera Pelé, amb 643, els propers rivals que haurà de batre. D’altra banda, amb el gol d’aquesta nit, l’argentí ja en porta 18 aquesta temporada, sent el màxim golejador de la Lliga amb 14 dianes, que mantenen als culers líders de la classificació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut