Luis Suárez supera Paulino Alcántara com el sisè màxim golejador de la història

Luis Suárez supera Paulino Alcántara com el sisè màxim golejador de la història

Amb 144 gols, el davanter uruguaià atrapa i supera el mític davanter blaugrana d’origen filipí i puja una posició en el rànquing de màxims golejadors de la història culer

Luis Suárez continua escrivint el seu nom amb lletres d’or a la història del FC Barcelona. Amb el seu hat-trick contra el Girona, el davanter uruguaià supera els 143 gols de Paulino Alcántara amb la samarreta blaugrana en partits oficials. Uns números que converteixen Luis Suárez en el sisè màxim golejador històric del FC Barcelona, superat únicament per Josep Escolà, Samitier, Kubala, César Rodríguez i Lionel Messi, que també continua fent història.

L’uruguaià ha deixat gols de fantasia a l’imaginari culer, però també un esforç impagable sobre el terreny de joc durant 183 enfrontaments oficials. Les seves dianes han ajudat a guanyar partits i també han contribuït fermament als títols culers. Des de la seva arribada, el FC Barcelona n’ha aixecat nou, tots els possibles en l’àmbit de club. Individualment, amb la samarreta blaugrana ha assolit la Bota d’Or i el trofeu Pitxitxi la temporada 2015/16. Sens dubte és un davanter d’època que continua batent rècords amb el conjunt barcelonista.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut