Leo Messi: “Tinc moltes ganes de tornar i conèixer el nou tècnic”

Leo Messi: “Tinc moltes ganes de tornar i conèixer el nou tècnic”

El futbolista argentí, que ha participat en l’acte de patrocini entre el Barça i Rakuten juntament amb Neymar Jr, Gerard Piqué i Arda Turan, ha parlat per primera vegada des que va signar la seva renovació fins al 2021

Queden pocs dies per tornar a veure Leo Messi sobre la gespa dels camps d’entrenament de la Ciutat Esportiva. El futbolista argentí, que ja ha posat punt final a les seves vacances, ha participat en l’acte de patrocini entre el FC Barcelona i Rakuten i ultima el seu retorn a la feina. Acabat de renovar, ja està il·lusionat, i així ho ha demostrat des de la Rakuten Crimson House, la seu de l’empresa japonesa a Tòquio: “Tinc moltes ganes de tornar, de conèixer el nou entrenador i el seu cos tècnic, de gaudir d’una nova temporada al Club i de donar el màxim”, ha assegurat, i ha afegit: “Valverde ja ha demostrat que és un gran entrenador. Quan comencem la temporada els objectius sempre són clars, i més perquè som el Barça. Tant de bo puguem assolir tots els títols”.

Unes declaracions que Messi ha fet a l’acte central de la presentació de Rakuten com a nou patrocinador principal global del Club, en què també han participat Gerard Piqué, Arda Turan i Neymar Jr. El brasiler blaugrana, que s’ha mostrat un gran admirador del país nipó, ha estat preguntat per si aquesta temporada intentarà lluitar amb Messi per ser el màxim golejador. L’‘11’, però, no hi ha donat importància: “Més que companys som amics. El que importa és que tots siguem feliços, perquè, si estem bé, l’equip està bé i el Barça pot assolir grans coses”.

Arda Turan, per la seva banda, també s’ha referit al crac argentí: “Jugar amb Messi, però també amb Neymar, Suárez i companyia, és una gran oportunitat per a mi. Estic experimentant grans coses”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut