Ipurua, escenari d’exhibicions de Lionel Messi

Ipurua, escenari d’exhibicions de Lionel Messi

Els blaugranes visiten aquest dissabte l’estadi de l’Eibar, on el crac argentí ha realitzat actuacions espectaculars les tres vegades que hi ha jugat

Quan parlem de Messi és difícil no recordar cap estadi de Primera Divisió que no hagi patit el seu espectacle i, alhora, que no s’hi hagi rendit. Un d’aquests és, especialment, el d’Ipurua, on el crac argentí s’ha exhibit sense excepció. Perquè en les tres visites a Eibar que ha fet Messi amb el FC Barcelona ha realitzat jugades espectaculars que quedaran per sempre a la retina de tots els amants del futbol.

Aquestes exhibicions sempre han estat rematades amb gols. I és que al Barça no se li han escapat mai els tres punts d’Ipurua. Tres visites, tres victòries. I totes, inapel·lables: 0-2 la temporada 2014/15 i 0-4 tant la 2015/16 com la 2016/17. Deu gols a favor, cinc dels quals han estat de Messi, amb dos doblets i una diana el curs passat. I és que Messi ha marcat en tots els enfrontaments amb l’Eibar, comptant també els del Camp Nou. Amb un total de 12 dianes en sis enfrontaments, és el jugador que més gols ha fet al conjunt basc.

L’astre blaugrana no només ha marcat, sinó que ha deixat jugades per a la posteritat, jugades maratonianes, sotanes d’insomni i curses elèctriques per desfer-se de jugadors. A més, les seves actuacions han anat acompanyades per una bona actuació de Ter Stegen, sobretot la del curs passat. Així també s’entén que, a més de tenir deu dianes a favor en tres duels a Ipurua, els blaugranes tampoc hi hagin encaixat mai cap gol. I és que la porteria barcelonista està molt ben coberta.

No et perdis les actuacions brillants, tant de Messi com de Ter Stegen, a Ipurua. Dos vídeos per treure’s el pitet!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut