Coutinho, un debut il·lusionant

Coutinho, un debut il·lusionant

El crac brasiler va disputar els seus primers minuts com a jugador blaugrana en el triomf davant l’Espanyol. A continuació, repassem com va ser el dia del brasiler a l’Estadi!

Philippe Coutinho ja il·lusiona a l’afició del Camp Nou. El crac brasiler va disputar els seus primers minuts com a jugador blaugrana en el triomf del FC Barcelona davant l’Espanyol (2-0), en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa. El ‘14’ blaugrana va entrar als 68 minuts de joc substituint Andrés Iniesta, i en els poc més de 22 minuts que va estar sobre la gespa, va demostrar a l’Estadi la immensa qualitat que té.  

Al vídeo següent, repassem com va ser l’arribada de Coutinho al Camp Nou, com va celebrar els gols a la banqueta i també el seu primer escalfament a la banda de l’estadi culer. A més, gaudeix també amb les millors accions del crac brasiler sobre la gespa, amb grans controls, arrencades, associacions, assistències i més detalls. Un recull de genialitats tècniques que va deixar el nou crac blaugrana en el seu debut amb el FC Barcelona. No t’ho perdis! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut