El resum de la classificació per a les semifinals de Copa

Els blaugranes s’han imposat a l’Espanyol 2-0 amb gols de Messi i Suárez en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei i obtenen així el bitllet per a la següent ronda de la competició del KO

El FC Barcelona ha recuperat les bones sensacions a la Copa del Rei amb una victòria contra el RCD Espanyol (2-0). Els d’Ernesto Valverde havien de remuntar un 1-0 advers del partit d’anada i des de ben aviat s’han fet amb el control del partit. No tan sols això, sinó que les ocasions i el perill ofensiu era blaugrana. D’aquesta manera, Luis Suárez ha transformat aquesta superioritat amb el primer gol als vuit minuts de partit.

Abans de la mitja part, Leo Messi no ha volgut faltar a la cita amb el gol i marcat el segon gol de la nit abans del descans. Una diana que situava els blaugranes per davant en l’eliminatòria. A la segona meitat, el domini del Barça s’ha mantingut juntament amb les ocasions culers encara que el marcador ja no s’ha mogut. Un resultat que situa al Barça entre els quatre equips classificats per a les semifinals de la Copa del Rei. No et perdis el resum del partit!