fcb.portal.reset.password

Barcelona s’ha posat més guapa que mai per celebrar el doblet del FC Barcelona. La Ciutat Comtal s’ha vestit de blaugrana per homenatjar un equip que ha regalat a l’afició dos títols en els últims deu dies. La 30a Copa i la 25a Lliga de la història del Club han passejat per uns carrers de Barcelona plens de barcelonistes eufòrics i amb ganes de festa.

Si fa no fa, el mateix estat d’ànim regnava a l’autocar dels campions. Lideraven la celebració els animadors de sempre, com són Piqué, Jordi Alba o Luis Suárez, i d’altres que ‘debutaven’ en una rua, com Umtiti o Yerry Mina, precisament un dels protagonistes de l’ensurt del dia: s’ha endut un tret de confeti en tota la cara...


Per altres raons, també ha estat una rua especial per a Andrés Iniesta i Marc-André Ter Stegen. El manxec vivia la seva última rua -després d’anunciar el seu adéu divendres passat- i no ha volgut perdre’s ni un instant de la celebració. Ha estat dels més aclamats i l’ha viscut de forma íntegra des del pis superior de l’autocar, que també duia la inscripció #infiniti8iniesta. L’alemany, per la seva banda, ha viscut una tarda de triple celebració: Copa, Lliga i el seu 26è aniversari.

La rua, que ha arrencat a les 18 hores al World Trade Center, ha recorregut la plaça Drassanes, l’avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer Comte d’Urgell i l’avinguda de Sarrià, abans de concloure cap a les 20.10 hores davant la plaça Ignasi Barraquer.

Tornar a dalt