FC Barcelona – Múrcia: Els vuitens de Copa ens esperen

FC Barcelona – Múrcia: Els vuitens de Copa ens esperen

(19.30 hores, beIN Sports) El tricampió de la competició del KO espera certificar el bitllet per a la següent ronda al Camp Nou després de l’avantatge de l’anada (0-3)

La Copa del Rei entra en escena per primera vegada aquesta temporada al Camp Nou. I ho farà en el partit de tornada dels setzens de final (19.30 hores, beIN Sports). El FC Barcelona parteix amb un bon avantatge de l’anada en el que va superar el Múrcia per 0-3. Després de l’exigent partit a Mestalla el Barça aparca la Lliga momentàniament per centrar-se en certificar el pas als vuitens de final. Els de Valverde volen continuar mostrant el bon estat de forma de la Lliga i la Champions també a la competició del KO.

Per aquest partit, Valverde ha decidit donar descans a Ter Stegen, Rakitic, Sergio, Iniesta, Messi, Suárez, Jordi Alba i Umtiti i ha decidit convocar fins a cinc jugadors del Barça B, Ortolá, Aleñá, O.Busquets, Jose Arnaiz i David Costas. En aquest sentit, el tècnic Valverde ha destacat en roda de premsa que poden tenir la seva oportunitat: “La idea que tinc és repetir amb alguns dels que van ser allà – Múrcia- i donar opcions als que estan jugant menys”.

El Txingurri ha destacat sobre el partit que “tot i que tenim un marcador favorable, volem donar la talla davant un Múrcia que arriba en un bon moment i que segur que vindrà a donar guerra”. Un partit que servirà, una temporada més, per veure la vessant més solidaria del Camp Nou amb la VII Diada del Soci Solidari

El Múrcia, per la seva banda, arriba al duel immers en una bona ratxa de resultats a la Lliga amb un total de cinc victòries i una derrota en els sis partits disputats des que es va enfrontar als blaugranes, que l’han catapultat fins a la cinquena posició del grup 4 de la Segona Divisió B en plena lluita pel lideratge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut