Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "Donarem opcions als que estan jugant menys"

El tècnic blaugrana ha destacat que "tot i que tenim un marcador favorable, volem donar la talla davant un Múrcia que arriba en bon moment"

El FC Barcelona rep aquest dimecres (19.30 hores) el Múrcia al Camp Nou en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Els blaugranes arriben amb un 0-3 favorable de l'anada a la Nova Condomina i Valverde ha explicat que donarà l'oportunitat als jugadors que estan participant menys.

El tècnic culer ha destacat en roda de premsa: "A Múrcia l'equip va donar la talla amb alguns jugadors del filial, i per dimecres la idea que tinc és repetir amb alguns dels que van ser allà i donar opcions als que estan jugant menys". Pel que fa al bon resultat del partit d'anada, el tècnic ha afegit: "És un marcador favorable però volem donar la talla. Ara arriben millor, han guanyat cinc dels últims sis partits i vindran amb la intenció de donar-nos guerra, de ser solidaris. Haurem de fer un bon futbol i treure el partit endavant".

"El Múrcia arriba en un bon moment i vindrà amb la intenció de donar guerra"

Quant a l'estat físic dels jugadors, Valverde ha assegurat: "A l'equip físicament el veig bé, hem d'anar amb compte amb les lesions amb tants partits, però els jugadors van agafant cada vegada més la forma". Pel que fa als noms propis, ha destacat: "André Gomes i Sergi Roberto en poc temps estaran", i amb Dembélé: "No volem arriscar, hem de ser cauts, ha estat una lesió greu. Però és important que el jugador tingui ganes de tornar".

Sobre el partit a Mestalla, Valverde ha recalcat: "En altres esports i altres lligues es va avançant en tecnologia per ajudar els àrbitres, és absurd que encara no hi hagi aquí i continuïn passant episodis que poden ser decisius". A més, ha recalcat que "Vermaelen va fer un partit molt sobri, tenia una difícil papereta i va estar molt bé, molt atent". Finalment, Valverde ha afegit: "Estic content amb l'equip, anem traient les competicions endavant". "Ara vénen setmanes amb menys partits entre setmana, i és important per anar dosificant els jugadors", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut