Ernesto Valverde: “S’acaben les paraules per definir Leo Messi”

Ernesto Valverde: “S’acaben les paraules per definir Leo Messi”

El tècnic blaugrana ha destacat la nova exhibició del crac argentí i s’ha mostrat satisfet “per les dificultats que suposen els partits contra l’Eibar”

Ernesto Valverde ha destacat en la roda de premsa posterior al partit contra l’Eibar (6-1) la nova exhibició de Leo Messi després de marcar quatre gols i arribar a les 300 dianes amb el FC Barcelona al Camp Nou: “S’acaben les paraules per definir Leo Messi. És un jugador amb molt talent, extraordinari”. El preparador barcelonista també ha destacat la bona feina dels blaugranes i ha recordat la dificultat que sempre generen els enfrontaments contra el rival d’aquest dimarts: “Estem contents per aquests dos darrers partits, però ens queda el matx a Girona per completar la setmana. Del duel d’avui estem contents per les dificultats que suposen els partits contra l’Eibar”

El tècnic blaugrana també ha fet referència al repartiment de minuts als jugadors menys habituals: “Avui hem pogut donar descans a alguns jugadors i donar minuts a altres de menys habituals i ens ha sortit bé en un matx en què ens han plantejat una pressió alta”. Valverde també s’ha referit a Semedo i Paulinho: “Són dos jugadors que s’estan adaptant molt bé, i esperem que continuï sent així”. “És un jugador que té versatilitat per jugar al davant o també de lateral dret”, ha afirmat Valverde en relació amb Aleix Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut