fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona ha guanyat la UD Las Palmas (3-0) en un partit atípic amb el Camp Nou a porta tancada. El tècnic Ernesto Valverde ha destacat en roda de premsa: “Ha estat una situació estranya i complicada per a tothom. No ha estat possible ajornar el partit i per això hem jugat a porta tancada, ha estat una decisió consensuada del Club”.

Quant al partit, Valverde ha comentat: “No estàvem gaire centrats, hem començat amb poc ritme. El las Palmas té grans jugadors i amb els nostres desajustos ens estava costant. Al segon temps hem estat més efectius en la pressió i hem aconseguit marcar”.

Finalment, Valverde ha conclòs: “L'impacte de veure el Camp Nou buit i jugant és important. No és normal viure una situació com la d'avui, hem hagut de superar aquestes dificultats. Hem volgut guanyar perquè representem molta gent i volem que estiguin contents amb això. Tots som conscients del que ha passat a Catalunya”.

Sergio Busquets: “És important continuar sumant”

Sergio Busquets ha destacat després del triomf: “És important continuar sumant. Era un dia estrany, sense públic, avui s’havia de fer una excepció. Ha estat molt estrany, ens agradaria que tot fos normal, el Club ja ho ha explicat en un comunicat".

Quant al gol, Busquets ha afegit: “Feia temps que no marcava, estic content perquè ha costat obrir el partit i avui ha estat amb aquest gol, però sempre és bo poder ajudar. En la part esportiva estic content pel gol i per la victòria. A la segona part hem estat molt millors que a la primera, i estem contents pel ple de victòries”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();