fcb.portal.reset.password

FC Barcelona i Celta han empatat (1-1) a Balaídos en el primer partit del 2018. Culers i celestes deixen tot per decidir per a la tornada d'aquests vuitens de final de la Copa, que es disputarà dijous que ve al Camp Nou (21.30 hores). El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde ha destacat: "Ha estat un partit amb molt de ritme des de l'inici, amb dos equips fent una pressió molt alta i arriscant. Hem creat perill quan ens acostàvem a porteria, i hem tingut ocasions per resoldre en el segon temps, però sense encert de cara al gol". "Estem contents amb la feina de l'equip però encara queda tot per decidir", ha afegit.

A més, Valverde ha explicat que "en el primer temps el Celta estava més fresc, però després hem estat nosaltres millor, hem sabut portar bé el partit". Pel que fa a la tornada, el tècnic blaugrana ha afegit: "El partit serà diferent del de Lliga, és una altra competició i sabem del potencial d'aquest equip. Ells vindran a arriscar i nosaltres també, no hi ha favorits".

Pel que fa a les rotacions, l'entrenador blaugrana ha comentat: "Hi ha hagut canvis respecte als últims partits, però molts dels jugadors que han jugat avui vénen fent-ho en alguns partits i fent-ho bé. Estic content amb la meva plantilla, amb els meus jugadors, tots ens ajuden en qualsevol moment". Finalment, també ha parlat d'alguns noms propis com Arnaiz, qui "ens pot ajudar perquè té desimboltura i gol, es desenvolupa molt bé a dalt", i Dembélé, "que per ser el primer dia després de 4 mesos preferia que jugués dalt per anar agafant ritme", ha afegit.

 

Tornar a dalt