Retorn a la feina amb el Clàssic a l’horitzó

Retorn a la feina amb el Clàssic a l’horitzó

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després d’un dia de festa i amb la ment posada ja en el matx del Bernabéu

Torna la feina a Can Barça. Després de gaudir d’un dia lliure, els jugadors del FC Barcelona han tornat a la feina aquest dimecres per continuar preparant el clàssic. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, mentre que Jordi Alba i Arda Turan han fet treball específic.

Els culers continuen preparant el matx de dissabte al Santiago Bernabéu, on blaugranes i madridistes es veuran les cares en el primer clàssic lliguer de la temporada. Cal recordar que la darrera visita del FC Barcelona a l’estadi madridista va acabar amb un 2-3 favorables als culers, amb un gol de Messi al darrer sospir. Ara, els culers arriben al clàssic com a líders (42 punts) mentre que el Reial Madrid és quart amb 31. 

Després de l'entrenament, l'staff del primer equip ha dut a terme el tradicional dinar de Nadal. S'ha celebrat a la mateixa Ciutat Esportiva i l'entrenador Ernesto Valverde ha aprofitat la trobada per desitjar unes bones festes i una bona entrada d'any a tots els seus companys. Abans d'entrar a les vacances, però, queda la decisiva visita al Santiago Bernabéu. Una victòria a Madrid arrodonaria un Nadal perfecte en clau blaugrana.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut