fcb.portal.reset.password

Leo Messi va ser un dels jugadors més aclamats pels aficionats del FC Barcelona durant l’estada blaugrana a terres nord-americanes. El crac argentí és un ídol de masses allà on va i als Estats Units es va comprovar. El ‘10’ va liderar el conjunt d’Ernesto Valverde en els tres partits de la International Champions Cup en què els barcelonistes van guanyar a la Juventus (1-2), al Manchester United (1-0) i al Reial Madrid (2-3).

El millor jugador del món sempre és el protagonista dins del camp, gràcies a la seva facilitat a l’hora d’associar-se amb els seus companys, així com pel perill que generen les seves accions individuals. I és que de la imaginació de Leo Messi van néixer, com és costum, les millors ocasions de l’equip blaugrana. A més, l’argentí també té un gran instint golejador, i aquesta capacitat la va tornar a demostrar en l’últim partit contra el Reial Madrid a Miami, on l’argentí va ser l’autor de la primera diana del Barça.

A continuació, gaudeix del vídeo amb les millors imatges de Leo Messi durant la Gira Americana que l’equip blaugrana va disputar per posar-se a punt de cara a la temporada 2017-18.

Repassa tot sobre la Gira Americana
Tornar a dalt