L’Eibar i el Barça, dos equips en un gran moment

L’Eibar i el Barça, dos equips en un gran moment

Els dos equips blaugrana serien segon i tercer si només se sumessin els punts aconseguits a partir de la jornada 12

El proper cap de setmana els blaugranes visitaran Ipurua per enfrontar-se a l’Eibar en el partit corresponent a la 24a jornada de Lliga. Un duel que es preveu apassionant, atès el gran moment de forma dels dos conjunts. L’Eibar, que es troba al setè lloc de la taula classificatòria, rebrà el líder de la competició, el FC Barcelona.

L’Eibar, un rival complicat

El proper rival del Barça en Lliga travessa una molt bona ratxa. El bon moment de l’equip es reflecteix en la seva bona situació a la Lliga, setè classificat (35 punts) a només un punt del Sevilla. L’equip armer només ha cedit una derrota en les últimes 12 jornades, davant l’Atlètic de Madrid (0-1) al mes de gener passat. Abans d’aquesta derrota no perdien a Ipurua des de finals de setembre davant el Celta (0-4).

De fet, si només es tinguessin en compte els punts aconseguits en Lliga a partir de la jornada 12, l’Eibar seria tercer a la classificació amb 27 punts, només un punt per darrere del Barça, que en tindria 28, i dos punts darrere l’hipotètic líder, l’Atlètic de Madrid (29 punts).

Cal destacar que l’Eibar no ha pogut superar el FC Barcelona en cap de les set ocasions que han enfrontat els dos equips. Els barcelonins s’han endut la victòria en tots els enfrontaments anteriors.

El Barça vol continuar imbatut

Que el Barça està en un gran moment de forma és una obvietat. Primers classificats a la competició regular (59 punts), amb set punts d’avantatge davant el principal perseguidor, l’Atlètic de Madrid (52 punts), els blaugranes no coneixen la derrota en Lliga aquesta temporada. En les 23 jornades disputades fins al moment, han registrat 18 victòries i cinc empats. Cal remuntar-se a la jornada 31 de la temporada passada per trobar l’última derrota blaugrana a la competició de Lliga, quan el Barça va perdre en el desplaçament a Màlaga (2-0).

Si els blaugranes aconseguissin puntuar a Ipurua igualarien la millor ratxa d’imbatibilitat del Club en Lliga, que en l’actualitat posseeix el Barça de Guardiola amb 31 partits consecutius sense perdre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut