Llevant – FC Barcelona: Fi de la ratxa al Ciutat de València (5-4)

Llevant – FC Barcelona: Fi de la ratxa al Ciutat de València (5-4)

Malgrat el hat-trick de Coutinho i el gol de Suárez, els blaugrana es queden amb 43 jornades consecutives sense perdre després de caure a València en un partit d’anada i tornada i en què han estat decisius un hat-trick de Boateng i el doblet de Bardhi

No ha pogut ser i el FC Barcelona no podrà acabar la Lliga sense perdre. Perquè els de Valverde han caigut contra un Llevant molt efectiu i valent, al Ciutat de València, en un partit intens i d’anada i tornada que s’han acabat emportant els valencians (5-4). Ho han fet amb un hat-trick de Boateng i un doblet de Bardhi, que han fet que el hat-trick de Coutinho i el gol de Suárez fos totalment insuficient.

Uns cinc gols locals que han arribat en els primers 56 minuts (5-1) i que, malgrat que el Barça s’ha acostat, i molt, en el marcador (5-4), han acabat sent determinants.

Intensitat des de l’inici

El partit no ha començat bé, amb un Llevant que ha jugat sense complexos i que ha començat colpejant amb un doblet de Boateng (min 9 i min 32). A més a més, el Barça ha patit la lesió de Vermaelen (min 28), que, en una primera part molt exigent, amb moltíssima intensitat dels granota en atac, no ha pogut continuar amb una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta.

Precisament, però, ha estat el seu substitut, Gerard Piqué, qui ha iniciat la jugada del gol blaugrana que ha reduït les distàncies. Perquè seva ha estat la recuperació i la cursa cap a porteria que ha acabat amb una passada per a Suárez i amb un xut potent i des de la frontal de Coutinho, dels més actius i desequilibrants. Una jugada que ha acabat al fons de la xarxa (2-1, min 38) i que ha permès als catalans iniciar el segon temps més a prop en el marcador.

Segueix l'espectacle a València

El pas per vestidors, però, ha portat un gerro d’aigua freda, amb un gol més de Boateng i un doblet de Bardhi que han posat el 5-1 (min 55). Però el campió no ha baixat els braços i no s’ha rendit. La inspiració de Coutinho i l’entrada al terreny de joc de Denis Suárez també han ajudat. Primer, quan el brasiler ha aprofitat un refús en curt per fer el 5-2 (min 59). Després, amb un cacau des de la frontal que ha significat el 5-3 i el hat-trick de Coutinho (min 64). Amb temps encara per davant, l’esperança de continuar invicte ha agafat encara més color quan Luis Suárez, des dels onze metres, ha aconseguit fer el 5-4 (min 70).

Desafortunadament, però, i malgrat tenir ocasions, el Barça no ha pogut fer el cinquè i ha deixat la ratxa en 43 jornades consecutives sense perdre: 36 aquesta temporada i 7 de l’anterior. El que queda és el rècord i que, tot i que s’ha perdut la imbatibilitat, s’ha fet amb orgull i amb el cap alt, amb molt amor propi i lluitant fins al final. El campió de Lliga i Copa no ho podia haver fet d’una altra manera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut