La convocatòria per viatjar a Grècia

La convocatòria per viatjar a Grècia

Ernesto Valverde ha convocat un total de 20 jugadors per afrontar el partit davant l’Olympiacos, corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions

La feina no s’atura a Can Barça. Després del treballat triomf a San Mamés, els blaugranes ja preparen el duel contra l’Olympiacos, corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Els homes d’Ernesto Valverde viatjaran dilluns en direcció cap a Grècia per intentar certificar l’accés als vuitens de final de la competició europea.

Per a aquest matx el tècnic blaugrana no podrà comptar amb el sancionat Gerard Piqué ni amb els lesionats Dembélé, Rafinha, Aleix Vidal, Arda i Iniesta. Tot i així, ha rebut l’alta mèdica Vermaelen i també viatja Mascherano (sense l’alta mèdica), absents a San Mamés, a més dels dos jugadors del filial, Ortolá i Aleñá. Així doncs, la llista completa de 20 jugadors la formen: Ter Stegen, Cillessen, Ortolá (31), Semedo, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Suárez, Messi, Mascherano (sense l’alta mèdica), Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Umtiti, Vermaelen i Aleñá (26).

Sessió de recuperació per als titulars

A més, aquest diumenge els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el darrer entrenament abans de viatjar cap a Grècia. Ha estat una sessió de recuperació per als titulars a San Mamés i en què Vermaelen s’ha entrenat amb els seus companys. També hi han estat presents els jugadors del Barça B Moisés, Alfaro, Samu Araújo i Santi Bueno, a més d’Iñaki Peña, del Juvenil A. A l'entrenament, l'exjugador blaugrana Neymar Jr ha visitat als seus antics companys. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut