Acord amb el Watford Football per a la cessió de Deulofeu

Acord amb el Watford Football per a la cessió de Deulofeu

L’extrem de Riudarenes jugarà fins a final de temporada amb el conjunt anglès, que assumirà el seu salari i un variable d’un milió d’euros

El FC Barcelona i el Watford Football Club han arribat a un acord per a la cessió del jugador Gerard Deulofeu fins al 30 de juny del 2018. L’acord preveu que el club anglès assumeixi el seu salari i un variable d'un milió d’euros.

110 partits i tres títols

L’extrem català que continuarà la seva evolució com a futbolista al Watford Football Club fins a final de curs, va iniciar la seva trajectòria a la Masia l’any 2003, a l’edat de 9 anys. Des d’aquests inicis com a barcelonista va començar a despuntar, i vuit anys després, el 2011, va debutar amb el Barça B de la mà de Luis Enrique. A l’abril del mateix any, amb 17 anys, va ser convocat pel primer equip. Guardiola en va ser l’artífex. Ara bé, no va ser fins a l’agost del 2011 que va jugar un partit amb la samarreta del primer equip.

Després d’alternar el FC Barcelona i el Barça B, el Club el va cedir a l’Everton l’estiu del 2013. Ara bé, al club anglès Robert Martínez li va oferir pocs minuts. Amb 20 anys va tornar al primer equip blaugrana, però va ser cedit al Sevilla FC, on va coincidir amb Unai Emery. Un any després va tornar a fer les maletes cap a Anglaterra, ja que l’Everton el va fitxar. Dues temporades, 37 partits i dos gols després va canviar l’anglès per l’italià. Amb l’AC Milan de Montella va realitzar unes bones actuacions que el van fer tornar al FC Barcelona, on ha jugat 17 partits i ha marcat dues dianes.

L’extrem de Riudarenes ha disputat un total de 110 duels oficials entre Barça (23 partits) i Barça B. Amb el primer equip barcelonista ha aconseguit aixecar una Lliga i dues Supercopes d’Espanya. Cal destacar que la temporada 2011/12 va ser el màxim golejador del filial barcelonista amb nou gols. Ara continuarà la seva evolució al Watford Football Club de la Premier League, on jugarà cedit fins a final de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut