Acord amb l’Alabès per a la cessió de Munir

Acord amb l’Alabès per a la cessió de Munir

El davanter madrileny d’origen marroquí jugarà al club de Vitòria durant la temporada 2017/18

El FC Barcelona i l’Alabès han arribat a un acord per a la cessió del jugador Munir El Haddadi. Així doncs, el davanter madrileny d’origen marroquí jugarà al club de Vitòria durant la temporada 2017/18.

Una ràpida irrupció

Munir El Haddadi va debutar amb el FC Barcelona amb només 18 anys en el primer onze oficial de l’etapa de Luis Enrique a la banqueta. Va ser en un Barça-Elx de Lliga de la temporada 2014/15 i va anotar una diana en el seu primer partit. Estrella del Juvenil A que va guanyar la UEFA Youth League la temporada 2013/14, precisament amb un gol seu meravellós des del mig del camp, el davanter ha disputat un total de 45 partits amb el FC Barcelona, amb un registre de 33 victòries, set empats i cinc derrotes. A més, Munir ha anotat 10 gols durant la seva etapa com a blaugrana.

El davanter també és internacional amb la selecció espanyola, amb la qual va debutar en un Espanya-Macedònia el mes de setembre del 2014. Després de la seva cessió al València durant la temporada 2016/17, Munir marxa cedit a l’Alabès per poder seguir la seva progressió com a futbolista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut