Així ha estat el viatge a Las Palmas

Així ha estat el viatge a Las Palmas

L’expedició blaugrana s'ha desplaçat cap a l’illa de Gran Canària per disputar diumenge el partit de la 37a jornada de Lliga davant el conjunt de Quique Setién

El Barça ha viatjat aquest dissabte a Las Palmas per afrontar la penúltima jornada de Lliga. L’expedició blaugrana ha sortit de l’aeroport del Prat aquest dissabte a la tarda, al voltant de les 18.50 hores, amb destinació cap a l’illa de Gran Canària, i hi ha arribat a les 22.00 hores. Els homes de Luis Enrique s’enfrontaran al conjunt entrenat per Quique Setién en la 37a jornada de Lliga (diumenge, 20 h), en què els culers han de guanyar per continuar optant al campionat.

L’expedició ha estat encapçalada pel membre de la Junta Directiva Oriol Tomàs i el secretari tècnic del primer equip, Robert Fernández. Cal recordar que Luis Enrique s’ha endut tots els disponibles del primer equip i els dos jugadors del filial Marlon i Aleñá per completar la convocatòria. Els jugadors barcelonistes, un cop han arribat a l’illa canària, descansaran a l’hotel fins diumenge, quan disputaran el partit a l’estadi de Gran Canària davant la UD Las Palmas. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut