La convocatòria per viatjar a Sant Sebastià

La convocatòria per viatjar a Sant Sebastià

Ter Stegen, Aleix Vidal i Mathieu, per decisió tècnica, i Rafinha, per lesió, són les absències d’aquesta llista, corresponent amb l'anada dels quarts de la Copa del Rei contra la Reial Societat

Després de l’entrenament matinal, Luis Enrique ha fet pública la llista de convocats per al Reial Societat – FC Barcelona d’aquest dijous corresponent a l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei. I la principal novetat són els retorns de Gerard Piqué, Denis Suárez, Sergi Roberto i Jordi Masip, que van descansar en la golejada del Barça contra el Las Palmas.

Per a aquest partit, l’entrenador i el seu cos tècnic han decidit convocar Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes i Umtiti. Així doncs, Ter Stegen, Aleix Vidal i Mathieu, per decisió tècnica, i Rafinha, per lesió, són les absències en la llista de 18 convocats que viatjaran a Sant Sebastià. 

Ultims detalls abans del duel

Així doncs, pràcticament està tot a punt per tornar a trepitjar Anoeta. El FC Barcelona, que aquest dijous visita Sant Sebastià per jugar l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei, s’ha exercitat aquest matí al camp número 2 de la Ciutat Esportiva per acabar d’ultimar la preparació per a aquest duel.

Perquè aquesta sessió ha estat la darrera abans d’enfrontar-se a la Reial Societat, el rival en aquesta ronda de la competició del KO, en la qual han participat tots els disponibles del primer equip més el jugador del Barça B Àlex Carbonell.

L’entrenament ha tingut uns primers 15 moments oberts als mitjans de comunicació, com és habitual en la prèvia del partit. Posteriorment, Luis Enrique ha parlat en roda de premsa per analitzar aquest Reial Societat – FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut