Ter Stegen:

Ter Stegen: "Serà molt especial i ho vull gaudir"

El porter alemany assegura que és molt feliç per poder enfrontar-se al Borussia Mönchengladbach, el club que el va veure créixer futbolísticament, però deixa clar que "estarà concentrat al 100%" i que l'únic que pensa és en guanyar

Marc-André Ter Stegen torna a casa. I, com no podia ser d'una altra manera, les ganes i la il·lusió no li falten. Malgrat tot, el porter alemany només té un objectiu en ment: guanyar i ajudar el FC Barcelona a sumar els tres punts. Perquè aquest dimecres, Ter Stegen tindrà l'oportunitat de defensar l'àrea dels de Luis Enrique contra el Borussia Mönchengladbach, el que va ser el seu equip des dels quatre anys fins que va fitxar pel Barça durant l'estiu del 2014.

Un enfrontament "important" per a Ter Stegen, que ha assegurat que "serà molt especial i ho vull gaudir". "Encaro el partit amb alegria i il·lusió. Espero la rebuda dels aficionats del Borussia Mönchengladbach amb moltes ganes", ha afegit.

Només pensa en el Barça

Malgrat el seu retorn a casa, Ter Stegen té clar que "sóc aquí per donar la millor versió de mi mateix i per aconseguir els tres punts". "Vull guanyar, perquè estic al Barça i no penso en altres equips. Porto dos anys vivint una gran experiència i vull aprofitar tot el que em dóna el Club", ha dit.

A més, l'alemany ha comentat que "si marxes de l'equip de la teva vida, vols jugar en un altre que guanyi títols i on puguis créixer més. Vull guanyar sempre el màxim possible, i aquí al Barça ho puc fer. Ho vam fer fa dos anys, ho vam tornar a fer l'any passat i ho volem repetir en aquest. Tenim un gran equip amb bons jugadors, estem preparats i ho volem aprofitar".

Sobre el Borussia Mönchengladbach

Perfectament coneixedor de l'equip que dirigeix ​​André Schubert, Ter Stegen ha comentat que "haurem de tenir una gran circulació de pilota per superar la seva alta pressió". "És un equip que s'adapta fàcilment a les circumstàncies i que té diferents sistemes. Serà un partit dur i si no donem el 100% no guanyarem", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut