Ter Stegen:

Ter Stegen: "No som màquines"

El porter alemany ha repassat l'actualitat blaugrana i també els seus inicis amb el gran joc de peus

El porter del FC Barcelona, Marc-André ter Stegen, ha parlat, en una entrevista a RAC1, sobre l'actualitat que envolta el conjunt culer, repassant tant la derrota a Manchester com la visita a Sevilla. "Cal oblidar ràpid la derrota, el diumenge ja ve el pròxim partit i hem d'estar al màxim. És un rival sempre complicat, cal donar la millor versió per guanyar davant el Sevilla", ha assegurat l'alemany.  

Pel que fa al partit de Champions, Ter Stegen ha comentat: "Vam jugar un partit molt bo a la primera part, però són coses que passen". "El que volíem era tenir la pilota, tenir ocasions i marcar, i ho vam fer, però volíem més, i amb els contraatacs ens van matar", ha afegit. "No som màquines, de vegades falles, però cal aixecar-se i és el que intentem sempre".

"Sempre he volgut quedar-me aquí, era el meu objectiu i el del Club, i estic content amb la decisió", ha destacat també el porter del FC Barcelona.

Finalment, ha repassat els seus inicis al futbol: "Vaig aprendre fa molts anys a jugar bé amb els peus, sempre m'agradava jugar amb els dos per igual, volia aprendre a xutar millor amb l'esquerra. Però cada dia intento continuar millorant". Repassa totes les declaracions al vídeo

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut