fcb.portal.reset.password

Samuel Umtiti s’ha presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona. Després d’un matí d’activitat intensa –amb la revisió mèdica i la signatura del contracte-, el jugador francès ha ofert la primera roda de premsa com a blaugrana. Umtiti ha explicat les primeres sensacions que ha viscut a Barcelona, i ha reconegut que fitxar pel Barça suposar complir “un somni de nen”. Com fins ara, s’ha mostrat ambiciós i agraït per l'oportunitat, conscient que ve a “competir amb els millors”.

El nou jugador del Barça ha agraït la col·laboració de Jean-Michel Aulas, president de l’Olympique de Lió, que “ha fet possible aquest fitxatge”. Ara, ja convertit oficialment en culer, espera adaptar-se ràpid “al Club i a l’equip”. Reconeix que quan va conèixer la possibilitat de signar pel Barça va “plorar d’emoció”. Entre altres motius, per compartir vestidors “amb jugadors que només havia vist a la televisió”. “Serà un moment especial, estic impacient per conèixer-los”, ha afirmat durant la roda de premsa.

El francès ha destacat diversos vincles entre ell i el Club, però n’ha destacat un per sobre de tots: “El Barça i jo compartim el caràcter guanyador”. “Sóc competidor i vull jugar, però en primer lloc vull aprendre”, ha afegit sobre això. En aquest sentit, també ha declarat: "Treballaré per demostrar que estic capacitat per fer-me un lloc”. Confia en una adaptació ràpida perquè reconeix que ha vist molts partits del Barça.

Té bones referències del Club i del vestidor. Ha explicat que ha pogut parlat amb Éric Abidal –“només m’ha dit coses bones del Barça i del seu funcionament-, així com amb Lucas Digne i altres jugadors amb els quals compartirà equip.

Robert Fernández l’avala

El secretari tècnic del primer equip ha fet una valoració molt positiva del fitxatge de Samuel Umtiti. Ha explicat que “pot jugar en qualsevol posició defensiva” tot i ser esquerrà i que té “molt bona sortida de pilota”. Robert, que ha reconegut que s’ha fet un seguiment molt ampli al jugador abans de signar-lo, ha destacat que “té un marge de progressió molt gran”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();