El repte de la final de la Copa del Rei per a Cillessen

El porter blaugrana segueix exercitant-se a les ordres de Luis Enrique per tal d’estar a punt per al darrer compromís de la temporada

Jasper Cillessen segueix exercitant-se amb els seus companys per preparar la final de la Copa del Rei i aconseguir un lloc a l’onze inicial del Vicente Calderón. Sense cap dubte un partit molt especial per a qualsevol jugador. El porter holandès ha disputat 810 minuts aquesta temporada entre Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions.

Cillessen ha vist com el seu protagonisme aquest curs se centrava a la Copa, en què ha disputat un total de set duels. Encaixant sis gols i acabant imbatut en dos d’ells. Només s’ha perdut el duel d’anada de vuitens de final davant l’Athletic per lesió.

En el cas de jugar contra l’Alabès, no seria la primera vegada que Cillessen s’enfronta al conjunt vitorià. I és que el porter holandès va defensar la porteria blaugrana en el Barça-Alabès de la jornada 3 de Lliga al Camp Nou que va finalitzar amb un 1-2.