Ivan Rakitic es confirma com un jugador total

Ivan Rakitic es confirma com un jugador total

El jugador croat és una peça clau per a Luis Enrique al mig del camp, i els seus 18 gols l’avalen

Ivan Rakitic va arribar al Club el 2014 i des de llavors ha tingut un rol destacat al FC Barcelona. La presència del croat a l'equip és clau per al funcionament del Barça i així ho confirmen les seves estadístiques. En les primeres dues temporades Rakitic va jugar 51 i 57 partits, respectivament, mentre que, en aquest inici de curs, ja ha estat titular en els quatre partits oficials disputats.

L’internacional croat, però, no només destaca pel seu treball a la medul·lar, sinó que també és capaç de sumar en la faceta golejadora. I és que diumenge a San Mamés va marcar l’únic gol de l’equip, el qual va valdre els tres punts. El ‘4’ blaugrana va rematar de cap una centrada d’Arda Turan des de la banda esquerra i va transformar així el seu primer gol aquesta temporada. Amb aquesta diana ja en són dues davant l’Athletic, una a San Mamés i l’altra al Camp Nou.

Deu gols de Rakitic per obrir el marcador

El migcampista croat no és la primera vegada que desencalla partits complicats. En poc més de dues temporades Rakitic ha marcat un total de 18 gols, dels quals 10 han servit per obrir el marcador. Curiosament, quan ell marca el Barça no perd mai, amb un balanç de 15 victòries i 2 empats.

La primera temporada va arribar fins als vuit gols i va obrir la llauna en cinc ocasions. Les dianes al Manchester City, a la tornada dels vuitens, i a la Juventus, a la final de la Champions, van ser les més destacades. Per altra banda, la temporada passada Rakitic va tenir l’oportunitat d’obrir el marcador davant el Betis, el Rayo Vallecano, el Vila-real i el Bate Boríssov, tots a domicili. Els seus gols van servir per ajudar a assolir els tres punts, exceptuant el partit davant el Vila-real, que va acabar en empat. Al final, el ‘4’ blaugrana va anotar 9 gols que el van situar com el quart màxim golejador del conjunt culer, només per darrere de Suárez, Messi i Neymar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut