PSG – FC Barcelona: Cop dur a París (4-0)

PSG – FC Barcelona: Cop dur a París (4-0)

Els de Luis Enrique cauen a l’anada dels vuitens de la Lliga de Campions contra un equip parisenc multiplicat, que ha fet mal als blaugranes amb el seu joc ofensiu

El FC Barcelona ha caigut derrotat al Parc dels Prínceps. A l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, el PSG ha estat el dominador del joc, ha portat la iniciativa i, amb una alta pressió, ha posat en dificultats els de Luis Enrique. Els gols de Di María (2), Draxler i Cavani han etzibat un cop dur al Barça, que s’ha vist superat per un PSG excel·lent en totes les seves línies i que ara haurà d’apel·lar a una remuntada èpica al Camp Nou per intentar capgirar l’eliminatòria.

El control dels parisencs s’ha reflectit en el marcador, primer amb el 2-0 del descans. I és que tot ha començat amb un inici dels d’Emery fulgurant. El Barça ha començat amb un gran encert defensiu -Sergi Roberto ha tapat un xut de Cavani (min 6) i Ter Stegen ha fet una doble aturada en accions de Matuidi i Rabiot (min 11)-, però el gol de falta directa de Di María ha inaugurat el marcador amb un xut col·locat (1-0, min 18).

Arran d’aquesta acció, l’equip blaugrana ha intentat reaccionar, ha aconseguit el control i ha arreplegat el PSG a través dels desequilibris de Neymar Jr. Així, primer André Gomes ha tingut el gol, però Trapp ha desviat la seva rematada ‘in extremis’ (min 28). Posteriorment, Leo Messi ha estat a punt de caçar una centrada perillosa de Sergi Roberto (min 32).

Però els d’Emery han tornant a ser incisius en atac i, després que Ter Stegen tornés a treure una mà determinant en un xut de Draxler (min 34), el mateix Draxler ha fet el segon en una contra i amb un xut creuat (2-0, min 40).

El PSG no aixeca el peu de l’accelerador

El guió no ha canviat després del pas pel vestidor i el PSG, empès pel resultat, ha continuat arribant amb perill. També les pèrdues, fruït de la pressió local, han fet mal al Barça. Així ha arribat el tercer gol dels parisencs, que ha arribat amb una bona rematada de Di María des de fora de l’àrea i per l’escaire, que l’estirada de Ter Stegen no ha pogut salvar (3-0, min 55).

Tot i que el Barça ho ha intentat tímidament, i alguna arrencada de Neymar ha estat a punt d’activar-lo, l'equip català s’ha vist superat per un PSG que s’ha multiplicat al Parc dels Prínceps. De fet, Cavani, després d’una bona acció de Meunier, ha fet el quart i definitiu amb un xut potent (4-0, min 70).  

Que no era la nit del Barça ho ha demostrat també el cop de cap d’Umtiti que s’ha estavellat contra el pal i que podria haver reduït distàncies per a la tornada (min 84). Tot i intentar-ho, però, els de Luis Enrique no han pogut moure l’electrònic i hauran de jugar la tornada del Camp Nou amb l’obligació d’apel·lar a una remuntada èpica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut