Messi i Suárez tanquen el 2016 com a Pitxitxis

Messi i Suárez tanquen el 2016 com a Pitxitxis

Els dos davanters del FC Barcelona arriben a l’aturada de Lliga amb 12 gols cadascun a la competició domèstica

Leo Messi i Luis Suárez tancaran el 2016 compartint liderat al Trofeu Pitxitxi. Tots dos jugadors sumen 12 gols a la competició domèstica, dos més que Cristiano Ronaldo (Reial Madrid) i tres més que Willian José (Reial Societat) i Iago Aspas (Celta), que aquest dilluns disputarà el seu darrer partit de Lliga de l’any.

L’exhibició duta a terme aquest diumenge pels dos pitxitxis de la Lliga va més enllà dels gols. Tots dos han ofert un repertori de controls, regats i assistències que han meravellat el Camp Nou. Especialment destacada ha estat l’exhibició de Leo Messi, que ha ofert una de les jugades de l’any en la rematada prèvia al 2-0 de Suárez.

Per la seva banda, Luis Suárez ha arribat als 99 gols amb el primer equip només dos dies després de signar la seva renovació amb el FC Barcelona, que el vincula al Club fins al 2021.

Messi: 51 gols el 2016

Amb la diana marcada aquesta nit Leo Messi arriba als 51 gols en aquest 2016, incloent-hi totes les competicions. Són més gols que qualsevol altre jugador de les cinc principals Lligues europees.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut