Messi i Neymar, a punt per al tram final

Messi i Neymar, a punt per al tram final

Els dos cracs blaugrana envien un missatge d’optimisme a l’afició culer tot just abans d’afrontar el tram més decisiu de la temporada

Leo Messi i Neymar Jr estan a punt per afrontar el tram final de la temporada. El crac brasiler ha penjat al seu compte oficial d’Instagram una imatge amb el seu company i ídol que reforça encara més la gran relació entre tots dos.

El crac argentí està vivint un dels millors moments de la seva carrera. El ‘10’ blaugrana suma 27 gols a la Lliga i lidera en solitari tant el Pitxitxi com la Bota d’Or. A més, entre totes les competicions, Leo Messi suma ni més ni menys que 43 gols en els 41 partits disputats aquesta campanya: els ja esmentats 27 a la Lliga, 11 a la Champions, 4 a la Copa del Rei i 1 a la Supercopa d’Espanya.

Leo Messi és el màxim golejador d’Europa i Neymar Jr, el màxim assistent

Pel que fa a l’11’ culer, Neymar Jr també es troba en el seu millor moment i acumula recital rere recital amb el FC Barcelona. El brasiler suma un total de 15 gols (9 a la Lliga, 4 a la Champions i 2 a la Copa del Rei) i, a més, és el màxim assistent de la Lliga de Campions, amb 9 assistències, i el segon de la Lliga, amb 10, només superat pel seu company –i membre del trident– Luis Suárez.

Sens dubte, dos amics dins i fora del camp que acumulen més de tres temporades donant alegries als culers i gaudint sobre el terreny de joc. I ara –juntament amb la resta de l’equip– es troben en un gran moment per afrontar aquest últim tram del curs de la millor manera possible. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut