fcb.portal.reset.password

El Barça ja és a punt per intentar assolir una remuntada heroica davant el PSG. El repte és absolutament majúscul, més encara perquè cap equip ha estat capaç d’aixecar un resultat advers de 4-0 a la Lliga de Campions. Davant aquest repte es troba el conjunt de Luis Enrique, que arriba a la tornada en un bon moment de forma després de guanyar de manera consecutiva els quatre duels de Lliga. La plantilla és conscient de la dificultat del repte i així ho ha expressat Luis Suárez en la roda de premsa prèvia al partit: “Volem entrar en la història del Barça. Si hi ha algun equip capaç de fer quatre o més gols, aquest som nosaltres”. “És una situació difícil, però al món del futbol no hi ha res impossible i estem convençuts de poder remuntar”, ha expressat Suárez, que ha assegurat que tots tenen "ganes de jugar el partit”.

“Som conscients que el partit dura 94-95 minuts i hem de ser molt pacients. No hem de jugar a la desesperada. Ho hem de fer amb la nostra filosofia i de la manera que sabem jugar”, ha destacat Luis Suárez com una de les claus per superar el PSG. “Sabem el que ens juguem demà. Intentarem que no tinguin situacions de gol i nosaltres hem d’aprofitar els seus espais”, ha asseverat Luis Suárez, que també ha reconegut que “les estadístiques avalen l’equip”.

"Els gairebé 100.000 aficionats del Barça i els 11 que estiguem al camp donarem al màxim per capgirar la situació"

En aquest sentit, sobre la paciència que ha destacat Suárez a l'hora de buscar el gol, els números del Barça aquesta temporada així ho avalen. I és que dels 122 gols del Barça aquesta temporada, 79 d’aquests han estat a la segones parts, mentre que 43 s’han marcat a la primera. De fet, a la Lliga de Campions, 14 dels 20 gols marcats han estat en els 45 minuts posteriors al descans. Una dada que mostra que la “paciència serà clau”.

Suárez també ha destacat com un paper clau per a la remuntada el rol de l’afició. I és que demà “els gairebé 100.000 aficionats del Barça i els 11 que estiguem al camp donarem al màxim per capgirar una situació que mai ha passat”. “Tots junts estarem molt motivats, l’ambient de la gent serà espectacular ja des de l’escalfament i si fallem en alguna passada ells seran els primers a donar-nos suport”, ha sentenciat Suárez, que ha finalitzat amb aquestes paraules: “Estem tots molt units i som capaços de fer-ho”.

“Volem mostrar a la gent el veritable Barça”

Luis Suárez ha concedit una entrevista France Football prèvia al partit davant el PSG i ha destacat que “volem donar una altra imatge de nosaltres i mostrar a la gent el que és el veritable Barça”. A més, ha explicat que l’equip “té les qualitats i el caràcter per sortir d’aquesta situació complicada”. I ha afegit: “Messi, Neymar Jr i jo som els primers que hem de defensar, per la nostra pressió. Correm molt tenint en compte aquesta idea en la nostra ment”.
Tornar a dalt