Luis Enrique:

Luis Enrique: "Espero l'Athletic Club de les grans cites"

En aquest inici d'any, l'entrenador blaugrana espera "una eliminatòria difícil, a l'altura del que toca" en els vuitens de la Copa, més encara amb l'anada a San Mamés

Comença un nou any futbolístic per al FC Barcelona, ​​però els objectius són els mateixos: lluitar fins al final per aconseguir el màxim número de títols possibles. Vius en les tres competicions (Copa, Lliga i Champions), els blaugranes se centren primer en la Copa del Rei, ja que aquest dijous jugaran l'anada dels vuitens de final contra l'Athletic Club (San Mamés, 21:15h).

En la prèvia del partit, i després de l'entrenament matinal, Luis Enrique ha valorat aquest enfrontament. L'asturià ha catalogat l'eliminatòria com a "difícil", "atractiva" i "a l'altura del que toca". Més encara amb l'anada a San Mamés "on l'Athletic pressionarà molt, tant dins com fora del camp".

"Ens enfrontem amb un Club que coneixem molt bé. No crec que l'Athletic canviï la seva manera de defensar. Són molt valents i és un equip que pretendrà ofegar-nos amb la pressió. No tenen por de deixar espais. A la Lliga ja ens van generar molts problemes i espero l'Athletic de les grans cites", ha assegurat.

A punt per a l'estrena del 2017

Preguntat per l'estat de forma de l'equip, Luis Enrique s'ha mostrat satisfet per com ha vist els seus jugadors després de les vacances de Nadal: "Estic gratament impressionat per com han arribat. Han tornat millor de com havien marxat. Estic molt content amb la resposta en els entrenaments i amb el nivell mostrat".

Així doncs, el tècnic ha assegurat que "tots els meus jugadors estan preparats per competir": "No miro les competicions per donar-li minuts a un o a un altre. Tots som una plantilla i tots aconseguim els títols. En funció del que consideri millor, decideixo quin jugador juga, independentment de la competició".

Un desig de Cap d'Any

Com que la filosofia de Luis Enrique és que "aconsegueixen els títols els equips que més ho mereixen", per a aquest 2017 l'entrenador demana "seguir sent competitius i millorar cada dia que passa per acabar la temporada intentant donar alegries a l'afició"

Per aconseguir-ho, el primer objectiu del nou any no és un altre que el de guanyar l'Athletic Club. "Jugar contra ells sempre és difícil i no serà diferent per ser el primer partit de l'any. Espero estar al nivell amb què he vist els meus jugadors en aquest inici de 2017", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut