La primera convocatòria de l’any

La primera convocatòria de l’any

Luis Enrique que no pot comptar amb Cillessen per lesió, tampoc ho farà amb Denis, Aleix Vidal i Mathieu per decisió tècnica

El FC Barcelona ja és a punt per afrontar el primer partit del 2017. Serà aquest dijous coincidint amb la nit de Reis davant l’Athletic Club en l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. El partit enfrontarà als dos equips amb més títols de Copa al seu palmarès amb 28 el Barça i 23 el conjunt basc. Un fet que mostra la importància del duel.

Per aquest partit, Luis Enrique que no podrà comptar amb el lesionat Jasper Cillessen, que va tornar de les vacances nadalenques amb una lesió al soli de la cama esquerra, tampoc ho farà amb Denis, Aleix Vidal i Mathieu per decisió tècnica. El central francès, però, ha rebut l’alta mèdica després de dos mesos de baixa.

Així doncs, la llista dels 18 convocats és la següent: Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Arda, A.Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti.

Abans de fer pública la convocatòria, el primer equip ha fet l’últim entrenament abans de viatjar demà cap a Bilbao. Una sessió  que ha dirigit Luis Enrique amb els jugadors disponibles el primer equip i Mujica del Barça B, al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut