Luis Enrique: “Ens ha faltat fluïdesa als últims metres”

Luis Enrique: “Ens ha faltat fluïdesa als últims metres”

El tècnic asturià ha explicat en sala de premsa que toca acceptar la derrota i “pensar que encara queden moltes jornades”

El FC Barcelona no ha pogut puntuar en la seva visita a Riazor i ha perdut (2-1) contra el Deportivo de la Corunya. El gol de Luis Suárez ha estat insuficient davant de les dues dianes de Joselu i Bergantiños, totes dues a la sortida d’un córner. El tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha valorat la derrota en sala de premsa, i ha destacat que els ha faltat “fluïdesa als últims metres”.

L’entrenador asturià ha reconegut que preveien un partit difícil “per tot el que l’ha rodejat”. “L’anterior partit sempre pot tenir incidència. Un estat d’eufòria sempre és millor que un de pessimista, però igualment en coneixíem la dificultat”, ha explicat. A més, segons Luis Enrique, “els equips de baix són més perillosos amb el pas de les jornades”.

A continuació, repassem totes les declaracions de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • “Hauré de veure el partit tranquil·lament per poder-lo analitzar, però des del principi ens ha costat crear ocasions de gol. Hem tingut alguna oportunitat per avançar-nos, però ho han fet ells, i després la dificultat ha estat màxima. A la segona part hem pogut empatar i pensava que entraríem en una bona dinàmica, però hem estat massa intermitents”.
  • “Gols de córner? Hem de veure les dades en la globalitat. Avui ha estat així, però som sòlids en aquest aspecte”.
  • “Veient l’inici ja es veia que era un partit que ens costaria. Ja ho sabíem d’abans. Hem començat bé, intentant generar perill, al principi amb més dificultat perquè físicament estaven més forts. Ens ha faltat una mica més de fluïdesa als últims metres i el rival ha anat creixent”.
  • “Ens ha costat des del principi. No hi ha res per justificar amb la derrota. Cal acceptar-la i pensar que encara queden moltes jornades”.
  • “Sense tenir gaires ocasions clares, hem estat a prop de l’àrea, però el més difícil són els espais finals. Era un dia per no estar gaire fluids, ho prevèiem, i clarament ens ha faltat aquesta fluïdesa. Ha estat una pena, perquè aquest partit era molt important per continuar en la bona línia que portàvem. No ha estat així, i el rival ha aprofitat dues jugades de córner i n’ha pogut fer algun més al final amb transició”.
  • “No els ha costat –als jugadors– tornar a la realitat. Només algú que hagi viscut el que hem viscut aquesta setmana sap què significa. Però els professionals sabíem que ningú regala res i que costaria treure els punts. Els equips de baix són més perillosos amb el pas de les jornades. Hem de fer un tram final de temporada molt bo per poder lluitar pels títols”.
  • “Jo preveia dificultat màxima. Ho preveig en cada jornada, i després de dimecres encara més. Durant aquest tram de temporada és difícil jugar amb equips que necessiten els punts. Ho ha estat per a nosaltres i ho serà per a qualsevol equip”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut