Luis Enrique: “Els jugadors han tingut una actitud immillorable”

Luis Enrique: “Els jugadors han tingut una actitud immillorable”

El tècnic asturià valora positivament “l’esforç dels jugadors”, que han estat capaços d’aconseguir “tres punts vitals”

Luis Enrique s’ha mostrat satisfet amb el treball dels seus homes en la victòria per 2-1 davant el CD Leganés. Els gols de Leo Messi –un al principi (min 4) i un altre de penal a les acaballes del partit (min 90)-, permeten als blaugrana seguir amb pas ferm en la lluita pel títol de Lliga. L’entrenador culer reconeix el gran treball dels seus homes: "És un dia per reforçar els jugadors perquè han demostrat personalitat”. I també s’ha mostrat optimista: “Estic segur que vindran dies millors i capgirarem la situació”. Amb aquest resultat, el Barça suma 16 partits de Lliga consecutius sense conèixer la derrota.

A continuació repassem la resta de declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

“He vist molt bé l’equip des de l’inici, amb ganes de revertir la situació i una actitud immillorable, fins i tot millor que la de fa dues temporades. La situació millorarà al 1.000 per 1.000”.

“Al llarg de la setmana valorarem i analitzarem les coses que hem de millorar, sabem que la confiança, la solidaritat i l’esforç ens portaran bons resultats”.

“Hem de valorar l’esforç dels jugadors. L’equip ha fet el que li he demanat; tenir personalitat i voler jugar la pilota. És un dia per reforçar els nostres jugadors, vindran dies millors i capgirarem la situació”.

“Coneixíem la dificultat del partit, ja que la setmana venia marcada pel partit de París. Tot i això, hem començat molt bé amb un gol ràpid i després hem tingut una bona fase durant 15-20 minuts a la primera part".

"Les transicions del Leganés ens han generat perill i han provocat errors. És difícil atacar contra equips que es tanquen a l’àrea; al final hem aconseguit els tres punts quasi de miracle, però benvinguts siguin”.

“La victòria ens va molt bé a nivell anímic. Ara afrontem una setmana llarga d’entrenaments i estic segur que la millora es veurà al Calderón”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut