Les 10 dades del Pitxitxi Leo Messi

Les 10 dades del Pitxitxi Leo Messi

L’argentí ja és el màxim golejador de la Lliga i de la Champions League, amb set gols en totes dues competicions
  • Leo Messi és el Pitxitxi de la Lliga i de la Lliga de Campions. En totes dues competicions duu set gols, després del que va aconseguir al City of Manchester. En el cas de la Lliga, comparteix el liderat a la taula de golejadors amb Luis Suárez. Els segueixen, amb sis dianes, Griezmann (Atlètic de Madrid) i Iago Aspas (Celta).
  • A la Lliga de Campions, després de la quarta jornada de la fase de grups, Messi ja supera el seu registre de l’edició de la temporada passada. En tot el curs 2015/16 va marcar sis gols a Europa, i en la present edició ja en duu set.
  • El Messi 2016/17 a Europa s’està mostrant d’allò més efectiu. I és que els set gols que ha marcat a la Lliga de Campions els ha aconseguit en només vuit rematades. Una eficàcia del 88% de cara a porteria.
  • A més, l’argentí no ha pogut disputar els quatre partits. I és que Messi es va perdre el duel de la segona jornada al camp del Borussia Mönchengladbach per lesió. Així, té una espectacular mitjanada d’un gol marcat cada 39 minuts sobre el camp (set gols en 270 minuts).
  • Amb el gol marcat contra el Manchester City, Messi supera Raúl González com el jugador amb més gols a les fases de grups de la Lliga de Campions. L’exfutbolista del Reial Madrid en va marcar 53, mentre que el ‘10’ del Barça ja en duu 54.
  • Leo Messi té una fixació especial pels equips anglesos. En els duels contra els equips de la Premier League, l’argentí ha marcat 17 gols en 16 partits. A més, en aquests partits també ha repartit sis assistències.
  • El ‘10’ blaugrana també és el màxim golejador de l’any 2016 en el global de competicions –clubs i seleccions- amb un total de 50 gols. El segueix a la llista el seu company Luis Suárez, amb 46.
  • Amb el crac argentí sobre la gespa, el Barça ha marcat 35 dels 49 gols d’aquesta temporada en totes les competicions. D’aquests 35, Messi ha participat de manera directa en 21 d’aquests, amb 15 gols i sis assistències.
  • En el global de la temporada, el ‘10’ blaugrana és el màxim golejador de l’equip amb 15 gols, seguit de Suárez (10), Neymar Jr (6), Rafinha (5) i Arda Turan (5).
  • A punt d’un altre registre històric. Després del gol d’aquest dimarts a Manchester, Messi acumula un total de 499 gols amb el Barça, sumant partits oficials i amistosos. El ‘10’ segueix sumant i sumant.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut