Leo Messi, unes tres setmanes de baixa

Leo Messi, unes tres setmanes de baixa

El crac argentí s’ha fet una ruptura muscular a l’adductor de la cuixa dreta durant la segona meitat del partit contra l’Atlètic

Leo Messi estarà unes tres setmanes de baixa. El crac argentí s’ha fet una ruptura muscular a l’adductor de la cuixa dreta durant la segona meitat del partit contra l’Atlètic de Madrid, corresponent a la cinquena jornada de Lliga.

D’aquesta manera, el millor jugador del món es perdrà segur els tres partits que esperen el FC Barcelona abans de l’aturada per seleccions de l’octubre, contra l’Sporting de Gijón, el Borussia Mönchengladbach i el Celta, respectivament.

Corria el minut 55 quan Leo Messi, després d’una jugada pel costat dret de l’atac blaugrana, ha començat a tocar-se la cama dreta amb cara de dolor. Minuts més tard el ‘10’ blaugrana deixava el camp, ovacionat pels gairebé 90.000 espectadors que s’havien acostat a l’Estadi. Arda Turan entrava en el seu lloc.

Vuit gols en l’inici de temporada

Fins abans d’aquest partit Leo Messi havia marcat un total de vuit gols en els 570 minuts disputats amb la samarreta blaugrana. A més, havia estat l’únic golejador del duel contra l’Uruguai en la darrera aturada per seleccions. Després d’aquell primer duel amb l’‘albiceleste’ el ‘10’ va tornar a Barcelona a causa d’unes molèsties a l’adductor esquerre.

L’absència de Messi no era, però, la primera que patia el FC Barcelona després de la represa. En el minut 51 Sergio Busquets ja havia hagut de deixar el seu lloc per André Gomes a causa d’un procés febril, tal com ha reconegut Luis Enrique en la roda de premsa posterior al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut