fcb.portal.reset.password

L'evolució dels gols de Leo Messi a la Lliga durant les darreres 9 temporades | FCB

Leo Messi ho ha tornat a fer. Concretament, és la novena vegada consecutiva que ho fa. Arribar als 20 gols per temporada a la Lliga no és fàcil de fer, però encara menys repetir-ho any rere any, temporada rere temporada.

El crac argentí, com ja va sent habitual, no ha fallat a la seva cita amb aquesta xifra rodona i, amb el gol que va fer contra l’Atlètic de Madrid al Calderón (1-2), ja suma 20 dianes en la classificació actual del Pitxitxi, taula que lidera en solitari. Tot això quan encara queden 13 jornades per a la finalització de la Lliga.

Que els números de Leo Messi són brillants és una realitat innegable des de fa anys, ja que l’argentí ha aconseguit fer més de 20 gols a la competició domèstica des de la temporada 2008/09. Circumstància inusual, perquè cap altre jugador ha assolit aquest rècord al llarg de la història.

Líder de la Bota d’Or

A banda de ser el Pitxitxi de la Lliga, amb dos gols més que Suárez (18), l’argentí també segueix liderant en solitari la classificació de la Bota d’Or, el premi que s’atorga cada any al màxim golejador de les lligues europees. Amb 20 dianes, el ‘10’ del Barça suma 40 punts (els gols de la Lliga es multipliquen per 2), mentre que Cavani en té 39 (26 gols marcats, però multiplicats per 1,5).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();