La premsa mundial es rendeix a la gesta del Barça

La premsa mundial es rendeix a la gesta del Barça

Els mitjans internacionals destaquen l’espectacular remuntada blaugrana davant el PSG, que permet als culers estar als quarts de final de la Champions

El FC Barcelona ha viscut una remuntada històrica, inigualable, única. Els culers han aconseguit revertir per primer cop en la història de la Lliga de Campions un 4-0 en el partit d’anada, gràcies a un espectacular 6-1 al Camp Nou davant el PSG. La premsa mundial s’ha rendit a la gesta aconseguida pels blaugranes, amb portades com “Remuntada irreal”, “Barcelona èpic” o “Miraculós”.

Premsa espanyola, europea i mundial. Els mitjans d’arreu del món s’han fet ressò de l’èpica blaugrana, i no és per menys. Els diaris locals han destacat la gran gesta amb portades com: “Herois” (Mundo Deportivo), “Sou llegenda” (Sport) i “Apoteòsic” (Marca), entre d’altres. A França, després de la derrota de l’equip parisenc, l’Equipe titula “Naufragi històric”; France Football“Caiguda des del més alt del PSG”, i Le Parisien, “Eliminació hilarant”.

Els mitjans internacionals s'han rendit a l’espectacular remuntada del Barça

La resta de la premsa europea també ha ressaltat l’espectacular remuntada dels de Luis Enrique. A Anglaterra, The Times ha destacat: “Neymar inspira el miracle al Camp Nou”. El Mirror ha titulat: “El Barça completa la remuntada més gran de la història”. I The Independent recalca: “El Barça colpeja sis cops el PSG”. També altres mitjans britànics, com la BBC, recalquen que “el Barça fa història a la Lliga de Campions remuntant un 4-0”.

Pel que fa a Itàlia, La Gazzetta Dello Sport obre la seva portada amb “Increïble remuntada del Barça”, i Il Corrierre dello Sport, amb “Barcelona èpic, de llegenda”. A Portugal, A Bola titula “Ïncreïble remuntada amb gol de Sergi Roberto”, i O Jogo, “El Barça fa l’impossible”. La premsa alemanya destaca “el miracle del Barça”.

A Llatinoamèrica també hi ha hagut un gran ressò de la golejada blaugrana. A l’Argentina, el Diari Olé titula “Un Barça miraculós”, i La Nación destaca “Gesta històrica del Barça”. Quant al Brasil, O Globo destaca el seu compatriota: “Neymar fa l’impossible perquè hi creu”. A més, a Nord-amèrica, el New York Times titula “De pel·lícula”, i Boston.com destaca la inspiració amb els Patriots. També altres mitjans, com la CNNressalten “la major remuntada de la història”. L'USA Today afirma que "Neymar marca la diferència", i l'ESPN ressalta que "el Barça ha fet possible l'impossible". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut