La convocatòria per afrontar el derbi

La convocatòria per afrontar el derbi

Iniesta, amb molèsties a l’adductor de la cama dreta, no forma part d’una llista en la qual tampoc hi són Rafinha, Aleix Vidal i Mathieu, també per lesió, ni Masip, per decisió tècnica; Aleñá, del Barça B, completa la llista

Luis Enrique Martínez ha fet pública la convocatòria per afrontar el derbi d’aquest dissabte al RCDE Stadium (20.45 hores, Movistar Partidazo). El Barça té l’obligació de guanyar per continuar tenint opcions al campionat de Lliga i mantenir el lideratge. El duel no serà fàcil, perquè un derbi sempre és especial. Per a aquest partit el tècnic asturià no podrà comptar amb Andrés Iniesta, que aquest divendres ja no es va entrenar per unes molèsties a l’adductor de la cama dreta. El capità blaugrana no forma part d’una llista en la qual tampoc hi són, per lesió, Rafinha, Aleix Vidal i Mathieu, ni Masip, per decisió tècnica. Carles Aleñá, del Barça B, completa la llista dels 18 jugadors convocats. Això sí, Luis Enrique ja disposa de Neymar Jr, que torna a la convocatòria després de tres partits de sanció.

D’aquesta manera, aquesta és la convocatòria completa per al derbi: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Cillessen, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Aleñá (28). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut