Ivan Rakitic: “Hem fet un dels millors partits de la temporada”

Ivan Rakitic: “Hem fet un dels millors partits de la temporada”

El migcampista croat també ha lamentat la lesió del seu company Aleix Vidal, i ha afegit: “Espero que no sigui res greu”

El migcampista del FC Barcelona ​​Ivan Rakitic ha comparegut davant els mitjans de comunicació després del gran triomf blaugrana a Mendizorrotza davant l’Alabès (0-6). El croat, que ha anotat la cinquena diana de la golejada, ha assegurat: “Hem fet un partit molt complet, dels millors de la temporada”.

A més, Rakitic també ha tingut paraules per al seu company Aleix Vidal: “Esperem que la lesió d’Aleix no sigui gaire. A primera vista sembla lleig, m’he espantat bastant. Tant de bo no sigui res greu i pugui tornar com més aviat millor. És un noi fantàstic que està jugant molt bé”.

Pel que fa al partit, Rakitic ha afegit: “Ha estat molt bé, hem fet un gran matx i hem estat molt seriosos des del primer minut. És un equip que encaixa molt pocs gols, que defensa molt bé i aquí, a casa, té un nivell molt alt”. “Al principi ens han pressionat molt bé, però hem tingut paciència per esperar el nostre moment”, ha afegit.

Finalment, també ha parlat del seu gol: “El dedico a la meva família, i espero continuar aportant a l’equip i ajudar. En cada partit em trobo molt més a gust i en cada partit anem millorant. A París serà molt complicat, però la il·lusió no ens la treu ningú. Hi anirem amb tot”.

A continuació, repassem les declaracions d’altres protagonistes del partit:

Marc-André ter Stegen

“Estic sempre molt ficat en el partit per salvar les ocasions. És la meva feina i em focalitzo en això”.

“Portem partits molt bons, avui n’hem guanyat un de molt important per continuar bé a la Lliga”.

Sergio Busquets

“L’equip ha deixat bones sensacions, des del principi fins al final. Finalment ha estat una golejada, però l’important han estat les sensacions positives”.

“Hem de continuar fent el nostre joc, i així arribaran els tres punts en els partits”.

“La final serà totalment diferent del partit d’avui, no hi tindrà res a veure. Les motivacions, la preparació..., és diferent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut