Iniesta, Suárez, Messi i Neymar Jr, candidats a la Pilota d’Or

Iniesta, Suárez, Messi i Neymar Jr, candidats a la Pilota d’Or

Des de les 8 hores fins a les 18.30 hores France Football ha anat desvelant els noms dels 30 candidats a un guardó que canvia de format enguany

Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi i Neymar Jr són els quatre jugadors del FC Barcelona candidats a la Pilota d’Or del 2016. El capità blaugrana i el trident atacant figuren, per tant, a una llista de 30 futbolistes que France Football ha anat desvelant durant tot aquest dilluns a través dels seus canals oficials.

Una Pilota d’Or que canvia de format, i és que ara l’atorgaran només els periodistes internacionals, sense la participació dels seleccionadors ni capitans nacionals. Aquest canvi es deu a la separació, a l’hora de donar el premi, entre la FIFA i France Football, tal i com era abans de 2009, quan es van fusionar la Pilota d’Or i el FIFA World Player. També és per això que la llista de finalistes passa de ser de 23 jugadors a un total de 30.

El nom del guanyador es donarà a conèixer el dia 13 de desembre. A més dels quatre blaugranes, completen la llista Agüero, Aubameyang, Bale, Buffon, Cristiano Ronaldo, De Bruyne, Dybala, Godín, Griezmann, Higuaín, Ibrahimovic, Koke, Kroos, Lewandowski, Lloris, Mahrez, Modric, Müller, Neuer, Payet, Pepe, Pogba, Rui Patricio, Ramos, Vardy i Vidal.

Els precedents dels nominats culers

Diversos jugadors del FC Barcelona ja saben el que és estar nominats a aquest premi. I no només nominats, sinó també estar entre els tres finalistes. Andrés Iniesta ja hi va ser al 2010 (juntament amb Xavi i Messi, amb un podi de la Masia històric) i també al 2012, on va ser Pilota de Bronze. Un bronze que també va aconseguir Neymar Jr l'any passat, edició on Leo Messi va ser el flamant guanyador de la seva cinquena Pilota d'Or. El crack argentí ha guanyat el premi que l'acredita com a millor jugador del món dels anys 2009, 2010, 2011, 2012 i 2015. A més, ha aconseguit estar entre els tres finalistes des del 2007, sense excepció. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut