Hat-trick d’Arda Turan en 17 minuts

Hat-trick d’Arda Turan en 17 minuts

El futbolista turc signa el seu primer triplet de gols com a jugador del FC Barcelona en la còmoda victòria contra el Borussia Mönchengladbach

Arda Turan ha signat aquest dimarts el seu primer hat-trick com a jugador del FC Barcelona. En només 17 minuts, entre el 50 i el 67, el futbolista turc ha foradat en tres ocasions la porteria de Yann Sommer. El porter suís ja va encaixar un gol del ‘7’ blaugrana el 28 de setembre, quan el FC Barcelona va endur-se els tres punts de l’estadi alemany.

10 gols amb el primer equip

Amb aquestes tres dianes Arda Turan ja en suma vuit aquest curs i un total de 10 des que forma part del primer equip blaugrana. Els ha assolit en 42 partits. Fins ara, la seva millor actuació golejadora com a culer es remuntava al Barça-Sevilla corresponent a la tornada de la Supercopa d’Espanya, dia en què va marcar dos gols.

El d’aquesta nit no ha estat, però, el seu primer hat-trick com a professional. En un Sivasspor-Galatasaray (3-5) jugat el 4 de maig del 2008 Arda Turan ja va signar tres dianes en un mateix partit. En aquella ocasió en va marcar dues al primer temps i una més al segon.

D’aquesta manera, Arda Turan s’ha convertit també en el tercer jugador turc de la història en marcar un hat-trick, després que ho fessin també Tuncay Sanli i Burak Yilmaz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut