Un gol de Neymar, nominat a millor gol de la Lliga de Campions 2016-17

Un gol de Neymar, nominat a millor gol de la Lliga de Campions 2016-17

El quart gol del brasiler en la remuntada contra el PSG al Camp Nou és un dels onze candidats a endur-se el guardó de la UEFA

El quart gol del FC Barcelona en la històrica remuntada blaugrana als vuitens de final de la Lliga de Campions contra el PSG, obra de Neymar Jr, ha estat un dels nominats per la UEFA per endur-se el guardó a millor gol de la Champions League aquesta temporada. La diana del brasiler, que va ser la quarta del Barça aquella nit i va arribar al minut 88, va suposar l’inici de set minuts màgics per a tots els barcelonistes. Neymar, que va marcar dos gols, sempre va creure en la remuntada, i el seu extraordinari llançament de falta des de 25 metres bé s’ha valgut la seva candidatura al premi.

A més de Neymar Jr, la resta de nominats al guardó són Cristiano Ronaldo (amb tres gols candidats), Ricardo Quaresma, Juan Cuadrado, Vadis Odjidja, Cenk Tosun, Robert Lewandowski, Radamel Falcao i Mario Mandzukic. Les votacions estan obertes a la pàgina web de la UEFA fins aquest dijous 15 de juny a les 9 hores.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut