fcb.portal.reset.password

Neymar Jr celebra al mig del camp la gesta heroica del Barça | MIGUEL RUIZ - FCB

Quan hi hagi un 1% de possibilitats, tindrem un 99% de fe”. Aquest va ser el missatge premonitori de Neymar Jr en la prèvia del partit. I així ho va demostrar sobre la gespa del Camp Nou, escenari de la gesta mai vista en el món del futbol. El crac brasiler no va perdre mai la fe, ho tenia claríssim abans del partit, i quan tot semblava indicar que la remuntada es quedaria en un intent espectacular va marcar el camí de l’impossible cap al possible. Neymar Jr va agafar les regnes de l’equip quan tot semblava ja definit i va col·locar una falta teledirigida a l’escaire, imparable per a Trapp, batut espectacularment en el minut 88 de partit. Era el 4-1 i el Barça encara necessitava dues dianes més. Una gesta mai vista en el món del futbol. Però Neymar Jr hi va seguir creient i després d’una assistència majestuosa de Messi des del mig del camp, Suárez va provocar el penal i, de nou, Neymar Jr va agafar les regnes i va marcar el cinquè. Un gol que va tornar a fer creure l’afició. El Camp Nou bullia com mai i els jugadors veien que una diana els portava a l’eternitat.

L’entusiasme de Neymar Jr, el seu esperit lluitador, el seu desequilibri, el seu caràcter, el seu lideratge, la seva velocitat estava contagiant un equip que no deixava de creure-hi. Volien fer història i allà hi era Neymar Jr, que va fer anar de corcoll la defensa parisenca, capaç de contagiar fins i tot Ter Stegen, lluitador i recuperador al mig del camp. En l’última acció del partit del temps afegit, el crac brasiler va demostrar la seva qualitat innata, a l’abast només dels millors jugadors del món, amb un retall i una centrada subtil a l’esquena de la defensa francesa que Sergi Roberto la va empènyer a dins de la porteria i el va convertir en l’heroi final i va fer entrar el Barça en la història (6-1). La remuntada ja era un fet, havia passat dels somnis a la realitat barcelonista i el Camp Nou denotava el deliri col·lectiu.

Torna a mirar els gols d'una remuntada històrica que va fer embogir el Camp Nou. Suárez, Kurzawa en pròpia porta, Messi, de penal, el doblet de Neymar Jr i el gol final de Sergi Roberto en l'últim minut del temps afegit. Sis gols històrics per aconseguir el que no s'havia fet mai en la història del futbol.

No s’havia vist mai una gesta d’aquest tipus en tota la història del futbol i Neymar Jr, en el moment del gol, explotava de felicitat i celebrava el gol amb entusiasme. Va ser l’explosió d’una fe incontestable, de lideratge, de caràcter, de la consciència i a la vegada inimaginable que el que s’havia aconseguit era una proesa. Les imatges d’un Neymar Jr emocionat al final del partit denoten que la seva entrega amb l’equip va anar més enllà i va mostrar a tot el món la seva personalitat i el seu lema de vida, transmesos a partir de la felicitat i la fe.

A punt dels 100 gols

Tota la seva entrega es va veure reflectida després en els números del partit. Neymar Jr no només va marcar dos gols per a la història que van permetre al Barça aconseguir la gesta, sinó que va ser el jugador que més vegades va rematar a porteria  -3-, el que més regats va realitzar -4- i el que més va intervenir en el joc amb un total de 109 aparicions. Una autèntica demostració de fe i coratge. Els dos gols, a més, el situen amb 99 gols amb el Barça.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();