Gerard Piqué: “Neymar és màgic”

Gerard Piqué: “Neymar és màgic”

El defensa català s’ha mostrat satisfet per la victòria de l’equip i ha elogiat el joc del davanter brasiler del Barça

El defensa del FC Barcelona Gerard Piqué ha estat el primer dels blaugranes a atendre els mitjans després de la victòria contra el Vila-real al Camp Nou (4-1). El català ha destacat el gran partit de l’equip, que ha demostrat tot el seu potencial ofensiu: “Hem fet un gran partit contra un equip que encaixa molt pocs gols. Que n’haguem fet quatre demostra que hem fet molt bé la nostra feina”. “Portem força partits jugant bé. El fet de no jugar entre setmana fa que estiguem més descansats. Això es nota a les cames”, ha afegit.

Sobre les opcions al títol de Lliga, Piqué ha estat optimista i ha explicat que confien en una punxada del Madrid: “Un partit de futbol són 90 minuts i tot és possible. Nosaltres hem fet el que havíem de fer avui. Volem posar les coses difícils al Madrid, a veure si capgirem la situació”. Preguntat pel calendari blaugrana, el futbolista català ha explicat que “per nivell i estatus el Vila-real era segurament el més difícil, però a aquestes altures tots els partits són complicats”.

Gerard Piqué ha parlat també de l’excepcional partit de Neymar, que ha marcat un gol i ha deixat molts detalls de qualitat: “Neymar té unes característiques excepcionals. És màgic. En una època en què sembla que la màgia es penalitza i és millor donar garrotades, Neymar és necessari, li fa bé al futbol”.  

A continuació repassem les declaracions d’altres jugadors del primer equip:

Andrés Iniesta:

  • “El Vila-real és un equip que es tanca molt bé i sap què fer amb la pilota. Hem intentat tenir la possessió i trobar espais a dalt. La gent del davant sempre ens aporta molt desequilibri. Hem estat efectius i hem complert l’objectiu”.
  • “Neymar i l’equip en general han fet un gran partit. El partit ha estat molt complet i les individualitats han marcat el matx”.

Samuel Umtiti:

  • “Érem conscients que jugàvem contra una de les millors defenses, però amb els jugadors que tenim sempre hi ha opcions. Així ha estat”. 
  • “Neymar és un fenomen. Estem molt contents per ell i per l’equip”.

Lucas Digne:

  • “Quan Neymar fa aquests partits és increïble. El trident és la millor davantera del món”.

Sergi Roberto:

  • “Serà difícil que el Madrid punxi, però nosaltres hem de fer la nostra feina. Hem de guanyar els dos partits que queden i esperar”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut